Menu

Over dit project

Op donderdag 5 juli werd in het Radboud Kinderziekenhuis het gerenoveerde dakterras feestelijk heropend. De Stichting AKN (voorloper van de Stichting Vrienden van het Radboud Kinderziekenhuis) heeft de renovatie mogelijk gemaakt.

Op de tweede verdieping is een speeltuin c.q. dakterras voor de kinderen die zijn opgenomen en hun bezoek. Er zijn allerlei speeltoestellen, zoals een klimtoestel in de vorm van een boot, twee prachtige ronde ligschommels en een speelhuisje. Ouders van de kinderen kunnen even rustig op een bankje in zon of schaduw genieten.
Margriet van Buuren, verpleegkundig manager van de afdeling Kindergeneeskunde, hield een korte speech en bedankte naast de Stichting AKN, sponsoren en leveranciers, te weten de firma’s Codaplay (hoofdaannemer), KSP (kunstgras), Unimat (vloer), HvR (speeltoestellen en Plegt-Vos (verticaal transport) en iedereen die zich heeft ingezet voor dit terras. De vloer van de speeltuin is gemaakt van zacht materiaal en heeft mooie kleuren. Het is net of je op het stand zit. Vandaar dat het dakterras nu de naam `De branding` heeft gekregen.