Menu

Over dit project

Iedereen die regelmatig het Audiologisch Centrum van het Radboudumc bezoekt, valt het op dat de onderzoeksruimtes redelijk sober zijn ingericht. Aangezien het Audiologisch Centrum heel veel jonge patiëntjes heeft, zouden we deze ruimtes graag aantrekkelijker maken voor kinderen.

In het Amalia kinderziekenhuis zijn overal kleine schilderingen te vinden van een muisje. Deze muisjes hebben een positief effect op de kinderen: ze reageren meer ontspannen op onderzoek en behandeling en laten zich afleiden door de humoristische en vrolijke afbeeldingen.

De Stichting Mijn Liefste Wens zorgt ervoor dat nu ook het Audiologisch Centrum de onderzoeksruimtes kindvriendelijk kan decoreren, in de lijn van het Amalia Kinderziekenhuis. Tevens zal in de wachtkamer een leuke speelplek ingericht worden.

Dankzij het initiatief van een alerte moeder van één van onze patiëntjes – zij heeft het Audiologisch Centrum voorgedragen bij de Stichting Mijn Liefste Wens – kan er gerekend worden op een bijdrage van ‘Mijn Liefste Wens’.