Menu

Over dit project

Om de kinderen in de spreekkamers van de polikliniek kindergeneeskunde af te leiden wil de polikliniek kindergeneeskunde op de muren achter de zitplaatsen van de kinderartsen fotobehang plaatsen. Het gaat om foto’s waarbij de kinderen worden uitgedaagd om niet alleen te kijken maar ook om iets te ontdekken. Dit komt ten goede aan het consult bij de kinderartsen.

De fotowanden kunnen ook gebruikt worden om kinderen op hun gemak te stellen en om b.v. een gesprek te beginnen. Het uitgangspunt is dat de fotowanden stress-verlagend werken.

In 2015 zijn de kinderafdeling en de polikliniek kindergeneeskunde van het CWZ met behulp van sponsorgelden, o.a. van Stichting mijn Liefste Wens , opgefrist. De spreekkamers van de polikliniek kindergeneeskunde hebben een nieuwe, frisse verflaag gekregen, maar inmiddels wordt ervaren dat de afleidingsmogelijkheden ontbreken. een wand met een specifieke foto erop kan dit oplossen.

Op alle spreekkamers komt een strook behang of muurstickers van ruim 4 x 1 meter. Deze worden apart ontworpen m.b.v. speciaal beeldmateriaal.