Menu

Adopteer een knuffel ‘dwergmodderelf’

De Stichting Mijn Liefste Wens is verheugd met een particulier initiatief! De Nijmeegse Tamara heeft de Stichting omarmt als goed doel.  Bij  de verkoop c.q. adoptie van haar handgemaakte  ‘dwergmodderelven’ gaat per knuffel €2,— naar de Stichting Mijn Liefste Wens. 

We bieden je de unieke kans om een dwergmodderelf te adopteren. Binnenkort kan een van de kleine boefjes bij je intrekken!

De “adoptiekosten” voor de grote dwerg-modderelfen uit het Zwarte Woud bedragen slechts 14,00 EUR (plus verzendkosten), voor de kleine Brazilianen, de dwergmodderengelen, de dwergzwarteduivels, de dwergvlamelven en de kleine Zwarte Wouden zijn 10,00 EUR (plus verzendkosten)!

Deze prijs is altijd inclusief 2 euro, die wordt gedoneerd aan Stichting Mijn Liefste Wens. De Stichting Mijn Liefste Wens is opgericht met een heel duidelijk doel: het ondersteunen van projecten, die gericht zijn op het welzijn van het zieke kind in de drie Nijmeegse ziekenhuizen.

Maar ja! In principe kan iedereen adopteren!

De enige vereiste is dat je bereid bent om je protégé een goed thuis te geven en hem altijd goede chocolade te geven. Af en toe een plaatje van de avonturen van de kleine boef op Facebook zou geweldig zijn, maar het is natuurlijk niet verplicht.

Meer informatie over de dwergmodderelven vind u op www.dwergmodderelven.nl

Zie voor meer informatie op de website van Tamara. Hoe meer knuffels worden verkocht, hoe meer donatie naar de Stichting! Van dit soort initiatieven kunnen wij er niet genoeg van hebben. Dat geeft niet alleen de Stichtingsleden maar met name de kinderen een lach op het gezicht. Doe mee en adopteer een knuffel.

Zie verder op:https://www.homemadebijtamara.nl/product-categorie/dwergmodderelven/