Menu

In deze CORONA-tijd is het hard nodig om ondanks alles Naamsbekendheid en Gelden te genereren.

HAN project studenten Bedrijfskunde. Bedrijfskunde studenten van de HAN gaan een eerste project opzetten om de naamsbekendheid van onze Stichting en daarmee wellicht inkomsten te genereren om meer projecten in de ziekenhuizen te kunnen uitvoeren.

Het idee is om aantrekkelijke wandelroutes te ontwikkelen, een lange en een korte route, in en rondom Nijmegen. Met het heffen van een klein inschrijfgeld is het tevens mogelijk de routes een lange tijd te laten bestaan.

Wij, als Stichting, ondersteunen uiteraard dit project en zullen, zodra alles gereed is, hiervan melding doen. Wij hopen op een groot aantal deelnemers, die in deze lastige Covid-19 tijd toch lekker buiten gezond bezig kunnen zijn. Dus let op onze berichtgevingen op de diverse social media zoals Website en FB.

Vier studenten bedrijfskunde van de HAN gaan voor de Stichting Mijn Liefste Wens van september 2020 tot februari 2021 acties organiseren. Het doel is gelden te genereren om meer kindvriendelijke projecten te realiseren in de drie Nijmeegse ziekenhuizen.

De studenten, Lars Crijnen, Romy Oosterling, Menno Sampers en Anne Broeren vinden het een uitdaging om op creatieve wijze manieren te vinden om zoveel mogelijk donaties voor de kinderen op te halen. Wordt dus vervolgd.........