Menu

Ambassadeur Boswachter Tim & winnaar Televizier-Ster Jeugd 2020

Onze kersverse ambassadeur Boswachter Tim Hogenbosch heeft vanavond de Televizier-Ster Jeugd 2020 gewonnen. In Carré in Amsterdam mocht hij de felbegeerde ring in ontvangst nemen.

De Stichting Mijn Liefste Wens was al verheugd dat Tim zich als onze ambassadeur aan onze Stichting wilde verbinden. En nu met deze prijs zijn wij extra supertrots op deze kindervriend.

Tim werd in 2018 uitgeroepen tot beste twitteraar van Nederland en is presentator van ‘Beestenbrigade’, een nieuw kinderprogramma van KRO-NCRV, dat vanaf 11 mei te zien is op NPO Zappelin.  Daarnaast is Boswachter Tim de co-auteur van het zojuist verschenen kinderboek ‘Tim de kleine boswachter”.

“Als ‘boswachter publiek’ verzorg ik excursies voor basisschoolleerlingen in het Rijk van Nijmegen. Dit is mijn thuisstreek. Ik ben Nijmegenaar in hart en nieren en zwierf hier in mijn jeugd al door de natuur. Dat ik mag werken in het gebied waar ik elk plekje ken is een geweldige luxe”. De Stichting hoopt samen met kindervriend Boswachter Tim meer naamsbekendheid te creëren en daarmee meer gelden te genereren. Gelden om meer projecten te realiseren die de kinderen in de drie Nijmeegse ziekenhuizen kan opvrolijken en hen af te leiden van hun ziekte en pijn.