Menu

Over dit project

De Stichting Mijn Liefste Wens heeft reeds een financiele toezegging aan het bestuur van de Sint Maartenskliniek gedaan om de zo gewenste Kinderrevalidatiespeeltuin mogelijk te maken. Het Bestuur van de Stichting Mijn Liefste Wens heeft recentelijk kennis gemaakt met de Raad van Bestuur van de Sint Maartenskliniek om een intensievere samenwerking te bekrachtigen. https://www.mijnliefstewens.nl/uploads/SMK%20Interview%20Kinderrevalidatiespeeltuin%2014%20jan%202020.pdf

Ons eerste project zal een speel- en beweegtuin zijn.

Deze tuin is een broodnodige aanvulling op de revalidatie van de kinderen in de kliniek. Zij kunnen, indien mogelijk, eindelijk weer buiten spelen en bewegen en niet alleen met een rolstoel de gangen op en neer rijden.

Om dit te kunnen realiseren zijn wij doende om fondsen te vinden die ons hierbij financieel kunnen steunen. Iedere bijdrage is welkom!

Wij zijn bezig met een spaarpotje waarmee we een Kinderrevalidatiespeeltuin voor de kinderen in de Sint Maartenskliniek kunnen realiseren. We houden je op de website op de hoogte hierover.

Wil je ons hierbij helpen? Word dan vriend, bedrijfsvriend of doneer direct!